Bosloop Veenhuizen

Informatie bosloop Veenhuizen

De run2day bosloop vindt 4 keer per jaar plaats.

De route gaat door de bossen en langs de heidevelden van Veenhuizen.

Het is een gezellige en kleinschalige loop voor jong en oud. Tevens kunnen canicrossers ook meelopen.  Er zijn gemiddeld tussen de 40 en 80 deelnemers.

Elke afstand heeft zijn eigen route. De afstanden zijn 3, 5 en 10 kilometer. De canicrossers kunnen alleen de 5 km lopen.

De loop start bij de sporthal aan de Kerklaan te Veenhuizen. In de sporthal is gelegenheid voor het omkleden en douchen.

De start voor de canicross is om 10.20 uur en de solo lopers om 10.30 uur.. Inschrijven ter plaatse kan vanaf 9.00 uur tot 10.15 uur. Vooraf inschrijven is mogelijk middels het inschrijfformulier op deze website tot de donderdag voor het evenement.  De kosten voor deelname zijn € 5,- en inclusief een medaille € 7,50. Deze kosten dienen ter plaatse te worden voldaan. Er is geen pin apparaat aanwezig.

Er is een tijdsregistratie en zo snel mogelijk, binnen 2 dagen, kun je deze raadplegen op deze website. Tevens staat in de kantine van de sporthal een laptop die tevens de geregistreerde tijden zo spoedig mogelijk weergeeft.