Nieuws

bericht 23 aug.2020

De organisatie van de Run2Day boslopen heeft besloten dat de bosloop van 12 juni 2021 a.s. niet door zal gaan ondanks dat er langzaamaan steeds meer versoepelingen komen. 

Op dit moment van schrijven zijn evenementen nog steeds niet toegestaan.

Tevens zal publiek nog niet aanwezig mogen zijn en is er ook nog de mondkapjes verplichting en 1,5 meter afstand onderling.

Dit alles bij elkaar genomen geven wij er de voorkeur aan om op 25 september 2021 een leuke loop te organiseren zonder alle beperkingen.

Wij als organisatie zijn trots op het evenement Run2Day boslopen. Kleinschalig, veel plezier voor iedereen, laagdrempelig, lage kosten voor deelnemers. We hopen u dan ook op zaterdag 25 september te mogen verwelkomen bij de Run2Day bosloop in Veenhuizen.

Met sportieve groet namens de organisatie van de Run2Day boslopen Veenhuizen,

Sander Keur, voorzitter

Er is veel animo onder de deelnemers om vooraf via de website in te schrijven. Dit scheelt op de dag van de loop veel tijd. Er hoeft dan nog alleen betaald te worden. Wij hebben wel moeten besluiten om de voor inschrijving op de donderdag voor het evenement te sluiten. Daarna is inschrijving alleen nog mogelijk ter plaatse. Kom vooral niet te laat. De start is voor de solo lopers om 10.30 en deze wordt alleen bij hoge uitzondering uitgesteld. De inschrijving op de dag van de loop sluit een 15 minuten voor het startschot.  

Ook in 2020 kun je in elk seizoen deelnemen aan de Run2Day bosloop Veenhuizen!

Ook voor de komende jaren mogen wij weer de naam Run2Day toevoegen als evenement sponsor. De samenwerking met Run2Day Assen verloopt  goed en beide partijen zijn ook heel tevreden.