Nieuws

bericht 23 aug.2020

De organisatie van de Run2Day boslopen heeft besloten dat de bosloop van 13 maart a.s. niet door zal gaan.

Gezien de huidige situatie rond het covid-19 virus en de huidige maatregelen vinden wij het niet verantwoord om de bosloop door te laten gaan. Wij hadden gehoopt dat het virus onder controle zou zijn maar dit is duidelijk niet het geval.

Als organisatie kunnen wij de 1,5 meter afstand niet garanderen tijdens het gehele evenement zonder veel geld te moeten investeren in diverse beschermende maatregelen voor de lopers en medewerkers.

Die maatregelen zouden dan gepaard gaan met een behoorlijke verhoging van de inschrijfgelden en dat is iets wat bij onze boslopen niet de bedoeling is. De Run2Day boslopen zijn kleinschalig en betaalbaar. En dat willen wij graag zo houden. Mogelijk dat de Run2Day lentebosloop 12 juni 2021 wel door kan gaan. Hierover wordt t.z.t. informatie verstrekt via deze website en onze facebook pagina.

Met sportieve groet namens de organisatie van de Run2Day boslopen Veenhuizen,

Sander Keur, voorzitter

Er is veel animo onder de deelnemers om vooraf via de website in te schrijven. Dit scheelt op de dag van de loop veel tijd. Er hoeft dan nog alleen betaald te worden. Wij hebben wel moeten besluiten om de voor inschrijving op de donderdag voor het evenement te sluiten. Daarna is inschrijving alleen nog mogelijk ter plaatse. Kom vooral niet te laat. De start is voor de solo lopers om 10.30 en deze wordt alleen bij hoge uitzondering uitgesteld. De inschrijving op de dag van de loop sluit een 15 minuten voor het startschot.  

Ook in 2020 kun je in elk seizoen deelnemen aan de Run2Day bosloop Veenhuizen!

Ook voor de komende jaren mogen wij weer de naam Run2Day toevoegen als evenement sponsor. De samenwerking met Run2Day Assen verloopt  goed en beide partijen zijn ook heel tevreden.