nieuws

Gezien de weersvoorspellingen is de ijsbaan vanaf maandag 15 februari 2021 gesloten. We hebben 4 prachtige ijsdagen gehad waarbij heel veel leden hun schaatsen uit het vet hadden gehaald om lekker hun rondjes te maken op onze super mooie ijsbaan.

De ijsbaan gaat donderdag 11 februari 2021 om 13.00 uur open. Toegang is alleen voor leden van ijsvereniging de Kweek. Tevens zijn in verband met de huidige corona maatregelen de volgende spelregels opgesteld:

Spelregels openstelling ijsbaan de Kweek in Veenhuizen 2021

*De ijsbaan, wanneer die opengaat, is alleen toegankelijk op vertoon van de lidmaatschapskaart.

*Houd afstand van mensen van buiten je eigen huishouden, ook tijdens het schaatsen.’

*Kinderen tot en met 17 jaar mogen wel samen schaatsen.

*De kantine is gesloten.

*Stoelen/banken welke er staan voor het onderbinden van schaatsen mogen niet verplaatst worden.

*Publiek is helaas niet toegestaan op het ijsbaan complex. Voor basisschool kinderen die hulp nodig zijn mag 1 ouder/begeleider mee.

*Houd 1,5 meter afstand van andere personen.

*Het bestuur is tijdens de opening van de ijsbaan met meerdere personen aanwezig om toe te zien dat de regels nageleefd worden.

*Wanneer er personen zijn die zich niet aan de corona regels houden zullen die er op aangesproken worden. Bij herhaling van overtreding van de regels wordt die persoon/ personen de toegang ontzegt van de ijsbaan.

*Indien er samenscholingen ontstaan en/of de situatie volgens de corona coördinator niet meer te beheersen is kan de ijsbaan direct gesloten worden.

*De corona coördinator is herkenbaar aan het oranje hesje met opschrift. Die zal bijgestaan worden door bestuursleden van de ijsvereniging, herkenbaar aan de gele jas.

*De openingstijden van de ijsbaan zijn onder voorbehoud.

Donderdag  en vrijdag van 13.00-17.00 uur en van 18.30-20.00 uur.

Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur.

Zondag van 10.00-17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur.

Actuele tijden en wijzigingen worden op facebook –ijsvereniging de kweek– en de website –veenhuizenactief.nl geplaatst.

De ijsbaan is geopend als de Nederlandse vlag wappert bij het bruggetje aan de hoofdweg. Tijdens het schaatsen is het dragen van een muts en handschoenen verplicht.